The Greatest Guide To su kaçak tespiti

Wiki Article

Su kaçağının olduğu bölge açılır, onarımı ve değişim yapılarak tekrar kapatılır. Onarım ve değişim işlemi bittikten sonra su kaçağı tekrar kontrol edilir.

Zemin katta veya bodrum katta bulunan dairelerde bu tür sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorun, yer altı sularından veya tesisat borularından kaynaklanabilir. Net cevap verebilmemiz için cihazla suyun kaynağını tespit etmemiz gerekir.

Meltem Hanım, Su izlerinin oluşması ya üst kattaki komşunuzun tesisatındaki bir kaçaktan oluşabilir yada yan binada oluşan bir su sızıntısından meydana gelebilir, dilerseniz Protesisat olarak sizi üzeen su kaçağının yerini noktasal olarak bulabiliriz.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artık iğrenmeye başladık.

Robotic Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robotic cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

Son yıllarda kullanımı daha çAlright yaygınlaşan klozetler ve evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan sifonlar ile ilgili tamir ve montaj işlemleri de tesisatçının görevleri arasındadır.

fifteen yıllık tecrübe ile güvenilir kaliteli ve güler yüzlü hizmet arayanların adresi Havuz bakım ve temizliğinde de 15 yıllık tecrübeye sahibiz

Tıkanıklık Merkezi olarak tüm kadromuz ile sizlere su kaçağı bulma sorununuzda kırmadan su kaçağı tespit su kaçağı tespiti ve sonrasında kırmadan su kaçağı tamiri son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla hizmet vermek için hazırız.

Bu yeni teknoloji aynı zamanda enerji tasarrufu sağlar. Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Sensörler, su sızıntısı algılandığında otomatik olarak su kaynağını kapatır. Bu da gereksiz su tüketimini engeller ve su faturalarının düşmesine gardenımcı olur.

Piyasada ucuz cihazlarla su kaçak tespiti iş yapmaya çalışanların aksine ABD ve Alman malı cihazlar kullanmaktayız bu sayede kaçak bulma oranımız %ninety nine dur.

ten yıllardır yapmış olduğumuz mekanik tesisat Doğalgaz ve gaz yakıcı cihazlar su kaçağı tespiti teknisyeni olarak yapmış olduğumuz tüm işlerin ustalık ve gaz yakıcı cihazlar teknisyen belgemiz mevcut olup yapılan işlerde öncelikle kendi işimiz olarak benimseyerek temiz titiz güleryüz ve saygılı disiplinli olarak...

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su su tesisatçısı kaçağı ufak bir su kaçağı tespit çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Report this wiki page